Om Oss

Innan Claesons Cykel inriktade sig 100% på cykel så startade vi för 50 år sedan som en cykel, sport och fiskebutik. Det har varit ett familjeföretag sedan dess och vi har alltid varit stolta över att vi hängt med i utvecklingen. Vi var bland de första butikerna med avancerade mountainbikes och vi är nu bland de ledande butikerna i Sverige på elcykel.

Våra ledord har alltid varit; kundomsorg, trygghet och service. Så oavsett vilken typ av cykel du är ute efter har vi sortimentet, kunskapen och servicen som hjälper dig att hitta rätt cykel, som också blir fackmannamässigt monterad och vi hjälper dig att hålla den i bra skick.

Välkommen till Claesons Cykel!

Sortiment
Observera att produkterna på hemsidan endast är ett litet urval av vad vi har i butiken. Vi har över 800 cyklar i lager samt tillgång till alla produkter från våra leverantörer. Kontakta oss om du är intresserad av en speciell modell. Vi reserverar oss även för att modeller på hemsidan kanske inte finns i butiken i alla tillfällen. Kontakta oss alltid först innan du besöker oss.

Handla räntefritt
Vi erbjuder räntefri avbetalning i samarbete med Resurs Bank.

Förmånscykel
Vi samarbetar med Lease a Bike, BenyLocal, Epassi samt Active Benefits.
Hela vårt sortiment av cykel är tillgängligt för dig som anställd om din arbetsgivare är ansluten till ett av dessa förmånsbolag.
Om du är företagsägare så erbjuder vi även hjälp med anslutning till lämpligt förmånsbolag. Kontakta oss för mer information.

Fri service
Vid köp av cykel hos oss ingår en fri service att utnyttja inom ett år från inköpsdatumet.

Stöldskyddsregistrering
Alla cyklar som köps av oss registreras i Solids stöldskyddsregister. Polisen använder detta register när en stulen cykel hamnar hos dem. Det ingår även 3 månaders självriskeliminering med det frivilliga alternativet att förlänga för en avgift.

Verkstad och reparationer
Vi servar och reparerar alla cykelmärken men under högsäsong (mars-augusti) så ligger fokus på reparationer av cyklar köpta hos oss. Vi kan reparera andra cyklar också men då i mån av tid.
Ring eller maila alltid innan du kommer in med en cykel som behöver servas och/eller repareras.