Om Oss

Innan Claesons Cykel inriktade sig 100% på cykel så startade vi för 40 år sedan som en cykel, sport och fiskebutik. Det har varit ett familjeföretag sedan dess och vi har alltid varit stolta över att vi hängt med i utvecklingen. Vi var bland de första butikerna med avancerade mountainbikes och vi är nu bland de ledande butikerna i Sverige på elcykel.

Våra ledord har alltid varit; kundomsorg, trygghet och service. Så oavsett vilken typ av cykel du är ute efter så har vi sortimentet, kunskapen och servicen som hjälper dig att hitta rätt cykel samt hjälper dig att hålla din cykel i bra skick.

Välkommen till Claesons Cykel!

Sortiment
Observera att produkterna på hemsidan endast är ett litet urval av vad vi har i butiken. Vi har över 800 cyklar i lager samt tillgång till alla produkter från våra leverantörer. Kontakta oss om du är intresserad av en speciell modell. Vi reserverar oss även för att modeller på hemsidan kanske inte finns i butiken i alla tillfällen. Kontakta oss alltid först innan du besöker oss.

Handla räntefritt
Vi erbjuder räntefri avbetalning i samarbete med Resurs Bank.

Fri service och serviceavtal
Vid köp av cykel hos oss ingår en fri service att utnyttja inom ett år från inköpsdatumet.
Du kan också köpa till ett serviceavtal till din cykel där du får fem års service samt förlängd garanti upp till fem år från inköpsdatum.